Tawaran Diskaun 70% Software Bullet Response!

Kini tiada lagi masalah close sale di Facebook Messenger dengan bantuan robot automatik ini...

  • 00

    days

  • :
  • 00

    hours

  • :
  • 00

    minutes

  • :
  • 00

    seconds

 

Apa Yang Anda Boleh Buat Dengan Software Bullet Response?

Anda cuba bayangkan sistem SMS yang autoreply tu.. Mungkin anda pernah tengok syarikat-syarikat telco dan juga bisnes offline yang lain gunakan sistem SMS kan? Contoh, jika anda hantar 1 SMS dengan keyword 'Saya Nak', dan automatik SMS tu akan reply maklumat-maklumat yang diperlukan supaya boleh close sale lagi mudah dan automatik.

Jadi, begitu juga dengan software Bullet Response ni.. yang bezanya, ia diaplikasikan pada FB Messenger/Inbox Fanpage bisnes anda, dan ianya tak perlu bayar bulanan ataupun kredit macam sistem SMS.

Ini adalah impian setiap usahawan online sekarang ni. Dengan adanya software ni, ia lagi memudahkan anda untuk buat bisnes bergerak secara autopilot. Anda boleh minta prospek PM anda di Fanpage, dan biarlah robot software ni Close Sale kan untuk anda :)

Dalam video Demo di atas tu baru satu feature sahaja, tapi sebenarnya ada lagi fungsi-fungsi premium yang lain dalam software ni.. Anda boleh hantar mesej promosi anda kepada fans anda yang subscribe FB Messenger anda.

 

1. Autoreply PM

Cuba bayangkan jika anda mempunyai sebuah robot yang akan bantu anda reply setiap persoalan yang prospek melalui FB Messenger Fanpage. Apa yang anda rasa?

Semestinya beban makin berkurang. Dengan adanya fungsi Autoreply PM ini, anda boleh buat kerja berkualiti yang lain.

Jika anda adalah bos di sesuatu kedai Fanpage, anda dah tak perlu bayar staff hanya untuk jaga bahagian customer support ini. Staff anda boleh lakukan kerja lain yang mungkin lebih penting dari ni.

Anda dah jimat wang, jimat masa dan juga tenaga malah prospek akan suka untuk membeli di kedai anda sebab customer service yang anda sediakan respon dengan pantas dan tip-top!

Setiap kali ada prospek PM Fanpage anda, robot ini akan automatik reply secara pantas mengikut 'keyword' yang anda tetapkan nanti :)

 

2. Teks, Gambar atau Link

Dengan software ini, anda akan diberi pilihan untuk set kan robot ini reply dengan menggunakan teks, gambar ataupun link bergantung kepada keywords yang di taip oleh prospek anda.

Robot anda boleh reply dengan tunjukkan gambar produk, testimonial, link ke store e-commerce anda atau link borang order produk anda. Gempak kan?

Ia adalah software yang cukup canggih dan digilai ramai usahawan internet yang menggunakan Facebook sebagai medium pemasaran bisnes mereka pada masa kini.

 

3. Broadcast PM (Autoresponder)

Sebenarnya, sebagai usahawan internet, sistem autoresponder merupakan tool wajib yang patut ada dalam bisnes.

Tak pernah dengar tentang sistem Autoresponder?

Sistem autoresponder merupakan sistem pemasaran evergreen dan telah terbukti berkesan setelah bertahun-tahun pemilik bisnes gunakan.

Dengan sistem autoresponder ini, anda boleh 'broadcast' kan mesej promosi anda kepada prospek atau pelanggan anda yang telah subscribed melalui software Bullet Response ini.

Anda boleh suruh prospek anda taip 'subscribe' di PM anda, dan prospek tersebut automatik akan jadi subscriber anda dan anda boleh terus-menerus promosikan produk anda kepada subscribers tersebut.

Usahawan lain bayar beratus-ratus ringgit setiap bulan untuk langgan sistem autoresponder, tapi anda beruntung sebab dengan adanya software Bullet Response ini, anda tidak perlu bayar bulanan!

 

Using Bullet Response on your Fan Pages is as Easy as 1-2-3…

There is absolutely NOTHING to install. 

After you purchase, login to your online account and follow the simple videos that walk you through everything.

 

Simple connect your Facebook fanpage with a chatbot in your Bullet Response account – it may take a few hours to get Facebook t to review and approve it initially but the next time it will be much faster. 

Step 1 : Connect with Facebook 

 

 

 

Pre-train & feed your chatbot with trigger keywords and responses for those. Example – how to reply when someone types Hello.. etc.

Also feed it relevant links, images for various products etc. the more you tell him the smarter it gets.   You can even add Pre-set Data!

 Step 2 : Add Keywords & Responses

 

 

Once you’ve added all the responses, you can deploy your chatbot to go LIVE on your fanpage and start working for you 24/7. 

 Step 3 : You’re DONE, Deploy your ChatBot Now! 

 

Akhirnya Bisnes Anda Kini Beroperasi Secara Autopilot 24/7 Dengan Software Ini...

Bayangkan anda mempunyai robot software yang bekerja 24/7 secara automatik tanpa bayar gaji bulanan.. Anda dah jimat banyak duit untuk kurangkan bajet bayar gaji staff.

Cuba anda buat kira-kira, berapa banyak yang anda boleh cut cost jika anda gunakan software robot ini. Kami yakin, anda akan tersenyum :)

  

Tempah Sekarang Sebelum Kami Ubah Fikiran!

Tawaran harga diskaun tak masuk akal ini sah untuk tempahan hari ini sahaja. Kami tak mampu nak buka tawaran ini untuk tempoh yang lama sebab kami sedang MENANGGUNG RUGI yang banyak disebabkan tawarkan harga serendah ini kepada anda! 

   

Jimat Masa

Tingkatkan Sales

 

HARGA?

RM150

RM127

RM97 

(Untuk Lesen 3 Fanpage Sahaja)

 
 

Opps Sekejap... Tapi Jika Anda Buat Tempahan Hari Ini, Anda Hanya Perlu Bayar...

 

Bukan tu je.. Anda juga akan diberi LESEN UNLIMITED di mana anda boleh pasang software ini pada UNLIMITED FANPAGE anda!

 

RMxx Sahaja...!

 

Kami juga akan berikan anda akses untuk masukkan FB Messenger ini di setiap blog anda (jika anda mempunyai blog/wordpress).

 

Kini tiada lagi masalah close sale di Facebook Messenger dengan bantuan robot automatik ini...

  • 00

    days

  • :
  • 00

    hours

  • :
  • 00

    minutes

  • :
  • 00

    seconds